БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 29

12 квітня 2022
Алжир може збільшити поставки газу до Італії на 50% - Bloomberg

 

Італія та Алжир мають намір підписати угоду щодо збільшення поставок природного газу по трубопроводам до Італії. Прем’єр-міністр Алжиру Маріо Драґі з делегацією перебуває з візитом у Алжирі. 

12 квітня 2022
Газовий хаб та ЗПГ
TotalEnergies збільшить виробництво американського LNG для імпорту до Європи

 

Французька компанія TotalEnergies заявила про плани щодо збільшення виробництва LNG на американському терміналі Cameron LNG в Луїзіані. Компанія підписала меморандум з іншими власниками терміналу

11 квітня 2022
ЄС розширив санкції на поставки до РФ обладнання для видобутку нафти та виробництва LNG

 

Євросоюз заборонив своїм компаніям постачати до Росії системи для охолодження та зрідження газу, обладнання для поділу на фракції вуглеводнів у процесі виробництва LNG та нафтопереробки, широкий набір хімічного обладнання для різних етапів нафтопереробки.

11 квітня 2022
Український видобуток повністю покриває внутрішнє споживання газу

 

8 квітня Україна спожила приблизно 43 млн куб м природного газу, на 32% менше, ніж напередодні, це найнижче значення з кінця вересня 2021р.

7 квітня 2022
Європарламент проголосував за повне та негайне ембарго на всі російські енергоносії

 

Депутати Європейського парламенту вимагають повного ембарго на імпорт російської нафти, вугілля, ядерного палива та природного газу. Відповідну резолюцію було прийнято на засіданні 7 квітня більшістю голосів, повідомляє прес-служба.

5 квітня 2022
Тендери УГВ на проведення 400 операцій з ГРП за 1,79 млрд грн відмінили

 

Два тендери АТ «Укргазвидобування» на замовлення послуг з 400 операцій ГРП на своїх родовищах, сукупною вартістю 1,79 млрд грн (з ПДВ) не відбулися через війну рф проти України

2 квітня 2022
В «Нафтогазі» ліквідували всі дивізіони, крім «Розвідки та видобування»
 
НАК «Нафтогаз України» 31 березня 2022р прийняла ряд управлінських рішень, якими, зокрема, було ліквідовано сім дивізіонів. Про це повідомляє «НафтоРинок» з посиланням на копію рішення, яку має редакція.
30 березня 2022
Україна обговорює з Норвегією постачання 5 млрд куб м природного газу для наступної зими

 

Україна розпочала діалог з Норвегією для забезпечення поставок природного газу до України для проходження наступного опалювального сезону 2022-2023рр

1 квітня 2022
«Західнаднадрасервіс» відкрило нове газове родовище на Львівщині

 

Група компаній «Західнадрасевіс» відкрили нове газове родовище на Львівщині. Про це написав на своїй сторінці в мережі FB Максим Козицький - голова Львівської ОВА.

26 березня 2022
Павел Маєвський подав у відставку з посади голови правління PGNiG

 

Повідомляється, що повноваження Маєвського припиняться з 8 квітня 2022р.