БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 85

27 квітня 2018
Як китайські буровики тіснять українців з ринку. Перша ластівка зі Сходу: 18 бурових установок китайської «Xinjiang Beiken Energy Engineering Co»


26 квітня у Полтавській облдержадміністрації приймали переможців тендеру ПАТ «Укргазвидобування» (далі по тексту – УГВ) на буріння 10 свердловин. Делегацію ТОВ «Бейкень енергетика України» (донька китайської приватної компанії «Xinjiang Beiken Energy Engineering Co») у складі 4 представників зустрічав Андрій Пісоцький, перший заступник очільника області та Інна Іщенко, керівник Департаменту економічного розвитку. 

04 квітня 2018
Остап Семерак: «Уряд спрощує умови для надрокористувачів, захищаючи інтереси держави»


Уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 30 травня 2011 р. № 594 і № 615». Відповідне рішення було ухвалено 4 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. 

19 березня 2018
Держгеонадра планують найближчим часом розпочати процедуру продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів


Державною службою геології та надр України, з метою забезпечення прозорості, відкритості та добросовісної конкуренції під час продажу на аукціонах спеціальних дозволів на користування надрами, доопрацьовано, розроблений Держгеонадрами, пілотний проект із запровадження порядку проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів.

Найкращі кейси з попередження атак на бізнес обговорюватимуть 30 березня 2018 року на III Міжнародному форумі з захисту бізнесу

Відсутність належної уваги до оптимізації та захисту бізнес-процесів призводить не тільки до втрати економічного зростання, але і до поширення негативних соціальних течій. У всесвітній практиці величезну увагу приділяють в першу чергу превентивним заходам, а не захисту бізнесу в критичних ситуаціях, тоді як у нашій державі все частіше з’являється інформація про нові напади на бізнес. Незважаючи на це, існує вже достатня кількість кейсів, успіх яких може бути гарним прикладом у вирішенні кризових ситуацій та їх попередженні. Про це ми і поговоримо на III Міжнародному форумі з захисту бізнесу. Програма та реєстрація доступні за посиланням: http://pravo.ua/events/protection2018 
07 березня 2018
Укргазвидобування звітує про виплати 5% від рентних платежів до місцевих бюджетів

ПАТ «Укргазвидобування» звітує про виплати 5% від рентних платежів до місцевих бюджетів, на територіях громад яких компанія веде видобуток вуглеводнів. Загальна сума рентних платежів за січень 2018 року, яку було спрямовано до бюджетів різних рівнів 11 областей, склала 100,16 млн грн. Більша частина цих коштів сконцентрована у двох газовидобувних областях: Харківській та  Полтавській.

21 лютого 2018
Burisma виявила нові додаткові запаси газу на Водянівській площі


Завершені польові роботи на Водянівській площі дозволили виявити в її межах нові нафтогазоперспективні об`єкти. Це допомогло компанії збільшити обсяг підтверджених запасів і розширити можливості родовища з видобутку вуглеводнів. За словами Генерального директора Burisma Group Тараса Бурдейного, ці запаси виявлені після проведення циклу геолого-розвідувальних робіт.

13 лютого 2018
У рамках реформи держуправління у Міненерговугілля створено 3 директорати


У рамках реформи державного управління у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України створено три директорати: Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції (генеральний директор – Віталій Кушніров), Директорат викопних видів палива (генеральний директор – Максим Федотов) та Директорат енергетичних ринків (генеральний директор – Ольга Буславець).

31 січня 2018
"Укргазвидобування" досягла видобутку газу


ПАТ «Укргазвидобування» у 2017 році збільшило видобуток природного газу порівняно з 2016 роком на 4,4% (645 млн куб. м.), - до 15,25 млрд куб. м, що є рекордним рівнем за останні 24 роки. Також, за 2017 рік Укргазвидобування передало населенню рекордну кількість газу – 13,9 млрд куб. м, що на 886 млн куб. м (на 7%) більше ніж у 2016 році. 

Український енергетичний форум 2018


Отримайте першими останні новини щодо реформування та розвиткуукраїнськогоенергетичного ринку у 2018 року! З цим запрошенням через Асоціацію "Надрокористувачі України", Ви отримуєте право на 15%знижку.
 
Для цього введіть Ваш ВІП код: 1141mNEDR при РЕЄСТРАЦІЇ ОНЛАЙН
 
16 січня 2018
Группа Smart Energy збільшила на 8,5% обсяги видобутку газу у 2017 році


У 2017 році компанії групи Smart Energy видобули 226,3 млн кубометрів природного газу, що на 8,5% більше у порівнянні з 2016 роком (208,4 млн кубометрів).  Було видобуто 18,3 тис. тонн газового конденсату та вироблено 4,6 тис. тонн скрапленого газу з вуглеводнів власного видобутку. У 2016 році видобули 16,9 тис. тонн конденсату і виробили 3,7 тис. тонн LPG.